Assessorament sobre protocols d’assetjament sexual 

Client

LaFede.cat

Anys d'execució del projecte

2021

Tipus de clients que ho poden contractar

Tot tipus d'organitzacions

Destinatàries

Equips tècnics i voluntàries d'entitats de Lafede.cat que estan desenvolupant els seus protocols de prevenció i abordatge de les violències masclistes.

Assessorament sobre protocols d'assetjament sexual

El repte

Generar un espai de referència i aprenentatge mutu entre entitats que estan desenvolupant els seus protocols, per tal de resoldre inquietuds i dubtes, i trobar suport en els processos d’altres entitats.

Què vam fer?

En aquest assessorament sobre protocols d’assetjament sexual, vam dissenyar i dinamitzar 4 sessions, juntament amb l’equip tècnic de Lafede.cat.

  • La primera sessió va consistir en una recollida de necessitats i inquietuds, i en generar un espai de confiança i coneixença.
  • A la segona sessió, vam treballar per comprendre el marc conceptual dels protocols i vam desenvolupar eines perquè les entitats puguin tenir el debat de manera interna.
  • A la tercera, vam donar a conèixer els recursos públics externs que poden donar suport a al gestió de les situacions d’assetjament sexual.
  • Finalment, a la quarta sessió, vam fer un treball col·laboratiu per aterrar els circuits i els agents del protocol a les entitats de diferents mides.

Etiquetes

Consultoria – Formació – Igualtat i Feminismes

Més informació