Curs online “LGTBIQ i altres especies per catalogar”

Client

Ajuntament de Sant Quirze del Vallès

Anys d'execució del projecte

2020

Tipus de clients que ho poden contractar

Administracions públiques

Destinatàries

Tots els públics

El repte

Posar les bases de la teoria de gènere i dels feminismes que s’han construït per aproximar-se a allò que anomenem identitats de gènere, expressions de gènere o orientació del desig sexual.

Què vam fer?

Vam dinamitzar un curs online d’introducció i descoberta del món, les identitats, els moviments socials i polítics, així com les teories que hi ha darrere les sigles LGTBIQ.

Aquest curs online tenia per objectiu regirar i posar del revés molts dels fonaments que construeixen la pròpia identitat de gènere i el propi desig sexual. S’estructurava en un format de 5 sessions de 45 min presencials en streaming on la docent feia una exposició de la temàtica i realitzava un debat dinamitzat. Prèviament a cada sessió s’enviava un petit text de reflexió i unes preguntes perquè les participants comencessin a fer bullir l’olla. Posteriorment a la sessió, s’enviava el material didàctic per aprofundir en la temàtica abordada.

L’última sessió va consistir en un fòrum obert dinamitzat per tal de fer emergir, de forma curosa i conscient, les diferents veus i visions presents respecte a les identitats de gènere.

Etiquetes

Formació – Perspectiva de gènere