Formació sobre violències sexuals i cura organitzacional per les entitats d’Argentona

Client

Ajuntament d'Argentona

Anys d'execució del projecte

2020

Tipus de clients que ho poden contractar

Tot tipus d'organitzacions

Destinatàries

Persones membres de les entitats d’Argentona i tota persona interessada

El repte

Facilitar una formació que contribueixi a que les entitats d’Argentona esdevinguin espais de participació on col·lectivament es gestionin les violències sexuals amb consciència de les dinàmiques de poder internes i des de la cura organitzacional

Què vam fer?

Per aquesta formació sobre violències sexuals, dinamiques de poder i cura organitzacional vam realitzar 3 sessions de 3,5h.

La primera sessió tenia com a objectiu la comprensió de les violències sexuals, el foment de la cultura del consentiment i la detecció de estratègies per prevenir les violències.

La segona sessió es centrava en la noció de dinàmiques de poder i la facilitació de conflictes. Gràcies a les metodologies del procés de grup i el cercle de paraula, vam poder posar en evidència el camp emocional que es mou al voltant de la gestió de les agressions sexuals.

A la tercera sessió, les entitats van poder dotar-se d’eines per elaborar un treball d’autodiagnosi de la seva cura organitzacional i alhora conèixer les bases per elaborar un protocol contra les agressions sexuals.

Etiquetes

Formació – Perspectiva de gènere

Més informació

Scroll to Top