KN60lab, dinamització comunitària al Raval (Barcelona)

Client

Foment de Ciutat - Ajuntament de Barcelona

Anys d'execució del projecte

2018-2020

Tipus de clients que ho poden contractar

Administració pública

Destinatàries

Joves del Raval i Gòtic sud, associacions i grups juvenils que integren la xarxa dels barris.

El repte

A través de la dinamització comunitària, contribuir a construir una comunitat de joves diversa i dinàmica al Raval i Gòtic sud. Avançar perquè aquesta comunitat esdevingui un teixit sòlid i participatiu.

Què vam fer?

Kn60lab és un projecte de dinamització comunitària destinat a les joves dels barris del Raval i Gòtic Sud de Barcelona. 

Vam obrir el mòdul KN60lab al carrer i l’hem dinamitzat per tal que sigui un espai relacional còmode, agradable i atractiu per les joves, co-creant-lo amb elles i adaptant-lo a les seves necessitats.

Aquest espai de trobada serveix per compartir experiències i inquietuds i, alhora, per recollir les seves necessitats (educatives, formatives, d’acompanyament…). Volem que les joves puguin ser tingudes en compte a l’hora de construir el futur equipament juvenil de Can 60.

Al mateix temps, el mòdul KN60lab és una eina per atendre les tensions i conflictes de les joves i acompanyar-les perquè les puguin resoldre des de la seva capacitat d’autogestió. També permet promoure l’autogestió de processos de creació artística i cultural, per tal que les joves expressin al barri la seva diversitat de veus i puguin alliberar-se de l’adultisme.

Etiquetes

Perspectiva de gènere – Acompanyament emocional

Altres fotos / videos

Kn60lab
Kn60lab
Kn60lab

Més informació