Estrenem nous catàlegs de serveis de l’Esberla!

Després de mesos d’estructuració dels nostres serveis de consultoria, formació i acompanyaments en els àmbits del gènere i l’ecofeminisme, la prevenció i abordatge de violències i l’economia social i solidària, estem molt il·lusionades d’estrenar un nou catàleg! 

Les dues versions, una dirigida a les administracions públiques i l’altra a les organitzacions, entitats i empreses privades, recullen la nostra nova oferta. 

Us expliquem en aquest article les grans novetats. 

 

> Ecofeminisme i transició ecosocial

Acompanyem les administracions públiques i les organitzacions a la transició ecosocial des del paradigma de l’ecofeminisme. És la mirada que permet analitzar la nostra relació patriarcal amb la terra i els éssers vius que ens sustenten, i construir un món resilient que posi la vida al centre. 

  • Assessorem organitzacions i administracions en l’elaboració del seu pla de transició ecofeminista. Permet abordar els aspectes que contempla la legalitat en matèria de plans d’igualtat i afegint també temàtiques ecologistes com la reconnexió amb la natura, la reparació dels impactes ambientals de l’organització i la promoció de la resiliència mediambiental.
  • Oferim formacions sobre l’ecofeminisme i tallers d’ecologia profunda.
  • Acompanynem organitzacions i administracions a incorporar la perspectiva ecofeminista en el seu funcionament. 
  • Dinamitzem grups de joves activistes pel clima: el “Planeta Jove”.

 

> Corresponsabilitat en les cures i usos del temps

Acompanyem les administracions públiques i les organitzacions a fer efectiva la corresponsabilitat en les cures i usos del temps

  • Assessorem organitzacions i administracions en l’elaboració del seu pla de cures i democràcia interna per reflexionar col·lectivament sobre els models de treball i incorporar les cures de manera transversal.
  • Oferim formacions sobre mecanismes de cures, democràcia interna, prevenció de conflictes, usos del temps i corresponsabilitat.

 

> Prevenció i abordatge de les violències masclistes

Oferim més serveis per lluitar contra les violències masclistes i les violències sexuals:

  • Elaborem protocols d’abordatge de les violències masclistes, des d’una perspectiva restaurativa.
  • Oferim formacions en prevenció de violències, acompanyaments i supervisions per a professionals del món socioeducatiu.


Ja podeu descarregar el catàleg per 
administracions públiques i per organitzacions, entitats i empreses

Us interessa algun servei nostre? Si la vostra entitat o administració està interessada en rebre el suport de l’Esberla, us podeu posar en contacte amb nosaltres a través del correu info@esberla.cat.